Vi er tilbage endnu en gang med en anden vidunderlig rate af vores daglige teknologiske tilbud. Ja, det er rigtigt, endnu mere gode tech-baserede produkter, som du kan gennemse og købe på dit hjertes indhold. Sørg for at handle hurtigt, hvis du ser noget, som du kan lide, da disse tilbud flyver hurtigt fra hylderne.

Hvis du leder efter en anbefaling fra os, er Ravpower FileHub bestemt værd at overveje til $ 27 prispoint.

Vi har også Google Wifi Mesh Networking Router for kun $ 100, ned fra den sædvanlige pris på $ 129. Dernæst er en Bluetooth-højttaler med en 24-timers afspilning og en pris på kun $ 26. Der er også et Apple Watch-stativ på $ 6, hvis du leder efter en omkostningseffektiv docking-løsning til din bærbare. Sidst, men ikke mindst, har du chancen for at få fat i en gratis $ 10 Xbox Digital Token, når du abonnerer på en 3-måneders Xbox Live Gold-medlemskab. Som altid skal du sørge for at handle hurtigt for at få fat i det produkt, du vælger fra listen her, da disse tilbud normalt er tidsfølsomme og underlagt lagerniveauer. Nyd besparelserne!

Anker Soundcore Bluetooth-højttaler med 24-timers spilletid ($ 26.99, normalt $ 79.99)

Har du nogensinde ønsket en Bluetooth-højttaler, der leveres med en enorm 24-timers spilletid på en enkelt opladning? Dette vidunderlige Anker-tilbud kommer med den æstetik og produktdesign, som vi har set avancerede virksomheder bruge, såsom Bose, men kommer til en brøkdel af omkostningerne for den samme forbedrede lydoplevelse.

Køb: Anker Soundcore Bluetooth-højttaler med 24-timers spilletid fra Amazon: $ 26.99 | Original pris: $ 80

Google Wifi Mesh Networking Router ($ 99.99, normalt $ 129)

Hvis du befinder dig i en position i dit hjem, hvor du ikke er i stand til at få en anstændig og velrenommeret WiFi -forbindelse på alle områder, skal du bestemt inddrive tjenesterne til Googles hardware for at få dig, hvor du har brug for at være tilslutningsmæssige. Dette tilbud indeholder et sæt router, som du senere kan udvide om nødvendigt, giver dig alt, hvad du har brug for for at opnå den Nirvana Mesh -forbindelse.

Køb: Google Wifi Mesh Networking Router fra Amazon: $ 99 | Original pris: $ 129

Ravpower FileHub ($ 27 med promo -kode, normalt $ 32,49)

Hvorfor bruge nogle penge på et halvt produkt, når du kan bruge et lille beløb på penge og få et alt-singing-alt-dansende stykke kit? Dette lille stykke hardware kommer som en 5-i-1 SD-kortlæser, en trådløs harddisk-ledsager WiFi Bridge Media-deling af streamer til mobile enheder, og tilbyder endda et 3.000 mAh batteri indbygget til at oplade dine bærbare enheder på farten.

Du kan få fat i FileHub for så lidt som $ 27 ved hjælp af følgende promo -kode ved kassen: M9432A8W.

Køb: Ravpower FileHub fra Amazon: $ 27 | Original pris: $ 32,49

Aukey Apple Watch Stand ($ 5,99 med promo -kode, normalt $ 18.99)

Hvis du har brug for et ekstremt enkelt og funktionelt Apple Watch -stativ, som ikke vil bryde banken, er dette bestemt det rigtige produkt for dig. Det er ekstremt enkelt og let at bruge og tillader endda Apple Watch at blive ændret på samme tid.

Du kan få fat i stativet for så lidt som $ 6 ved hjælp af følgende promo -kode ved kassen: VTS28K8W.

Køb: Aukey Apple Watch Stand fra Amazon: $ 5,99 | Original pris: $ 18,99

Xbox Live 3 måneders guldmedlemskab – Digital Code ($ 24.99 med gratis $ 10 Xbox Digital Token)

Der er bogstaveligt talt ingen mening i at være en Xbox One -ejer, hvis du ikke har adgang til Xbox Live -platformen. Denne 3-måneders digitale kode får dig hurtigt online med adgang til alt onlineindhold, der følger med multiplayer-kompatible spil. Det er bestemt en aftale, der ikke skal gå glip af. Du får endda et $ 10 Xbox Digital Token gratis med dette køb.

For at benytte token skal du sørge for at følge de instruktioner, der er lagt i PERK -tilbudsbeskrivelsen på noteringssiden.

Køb: Xbox Live 3 måneders guldmedlemskab – digital kode fra Amazon: $ 25 med gratis $ 10 Xbox Digital Token

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller lide vores Facebook -side for at holde dig opdateret om alt det nyeste fra Microsoft, Google, Apple og Internettet.

Leave A Comment

Recommended Posts