Apple introducerede den mest forventede iPhone X for et par dage tilbage, såvel som verden ikke er stoppet med at tale om det endnu. Mens iPhone X temmelig ligner den forrige generation af iPhones såvel som Apple ikke rigtig har introduceret nogen form for banebrydende innovation til det, er en ting, den holder på at fremhæve om den nye iPhone X, aftalen med ID.

Tilsyneladende kan du nu låse din telefon op med et simpelt look. Den bruger en hel del teknologier som infrarøde linser såvel som 3D -scanning for at sikre, at aftalen med ID er helt sikker såvel som værker uden nogen form for problem. Handlen med ID kan ligeledes blive brugt til at foretage betalinger med din iPhone X.

Imidlertid er verden ikke imponeret over den nyeste iPhone, såvel som et par af dem klager endda over, at en hel del funktioner i iPhone X allerede var fremtrædende blandt Android-telefoner som den trådløse opladning, bezel-mindre skærm, AR AS såvel som aftalen med ID. Mens en hel del af disse ‘nye’ funktioner er hardware -relateret, fungerer aftalen med ID muligvis kun med hjælp til softwareapplikationen såvel som ingen anden hardware end dit kamera.

Da de fleste Android -telefoner ikke inkluderer de avancerede hardware såvel som komplekse algoritmer, der er udviklet som iPhone X, kan du ikke forvente, at den er så glat såvel som sikker som aftalen med ID. Faktisk kan din telefon endda være ulåst, undertiden ved hjælp af et foto af dit. Lad os dog håbe, at designerne ville arbejde på noget for at reparere dette.

Indtil da er det dejligt at forstå, at du ikke behøver at bruge adskillige dollars på en telefon for at opleve funktionen ansigtsgenkendelsesfunktion. Du kan gøre det lige nu på din Android -smartphone, der kører Android Marshmallow 6.0 eller højere, så du ikke engang behøver at oprette nogen type 3. fejringsapp for at dette kan fungere. Så du kræver ikke at bekymre dig om, at dit privatliv er invaderet.

Sådan bruger du ansigtsgenkendelse til at låse Android -enheder op

Trin 1:
Åbn appen Indstillinger på din telefon såvel som gå til sikkerhed såvel som derefter vælg Wise Lock.

Gå ikke glip af: 10 mindre kendte Android-teknikker, du skal prøve

Hvis du i øjeblikket bruger en adgangskode eller et mønster på din telefon, bliver du bedt om at gå ind på den, før du kan få adgang til de kloge låsemuligheder.

Bemærk: Wise Lock er dybest set en simpel alternativ til at låse din telefon op ved at bruge hardwareelementerne såvel som sensorer på din telefon uden at skulle gå ind på din adgangskode eller mønster hver eneste gang.

Denne funktion havde været der siden Android Marshmallow, men da de fleste telefoner begyndte at frigive med en fingeraftrykssensor, var folk aldrig rigtig interesseret i det.

Men dette kan stadig være virkelig nyttigt under omstændigheder som, når dine hænder eller våde, eller når du bruger handsker eller bare hektisk, der gør noget. Selvom det ikke er sikkert end fingeraftryksscanneren, er det bestemt værd at tænke på som et hurtigt alternativ.

Trin 2:
Tryk nu på den betroede aftale med valg såvel som da vil du blive ført til konfigurationsprocessen.

Dette svarer til, når du konfigurerer dine fingeraftryk, kun denne gang omkring din telefon skal scanne dit ansigt.

Skal læse: Gør ting hurtigere med disse 7 Android -genveje

Trin 3:
Klik nu på konfiguration såvel som derefter sørg for, at din omgivelser er lys såvel som at holde din telefon tæt på din aftale med såvel som klik på næste.

Trin 4:
En cirkel vises nu med skærmen på dit frontkamera inde i det.

Sørg for, at du placerer hele din aftale med i denne cirkel for din telefon for at anerkende dit ansigt.

Ryst ikke dit hoved eller flyt telefonen, da den kan gøre processen længere eller mindre nøjagtig.

Trin 5:
Når scanningen er afsluttet, kan du klikke på udført, såvel som den kloge låsefunktion aktiveres øjeblikkeligt.

Trin 6:
Du kan nu teste den ved at trykke på tænd / sluk -knappen såvel som at flytte din aftale mod kameraet. Dette fungerer uanset sandheden, uanset om du holder din telefon eller lægger den på bordet.

Den eneste ulempe med denne funktion er, at den ikke fungerer nøjagtigt under tilstande med lavt lys, eller nogle gange kan det narre ved at bruge et foto af dit.

Så hvis du vil føle dig mere sikker, kan du gå til den betroede aftale med valg, når du igen såvel som derefter scanner din aftale med fra en anden vinkel eller meget bedre belysning for at forbedre ansigtsmatchningen.

Forbedringsaftalen med matching kan ligeledes blive brugt på enhver tid, du ønsker, som efter at du har rent din aftale med eller vokser et langt skæg eller endda under omstændigheder, hvor du bruger typiske eller receptpligtige briller.

Når det er gjort, kan du begynde at bruge ansigtsgenkendelsesfunktionen til at låse din Android -telefon op. Bare stryg din låseskærm såvel som din gadget vil nu låse op uden at indtaste et kodeord eller et mønster.

Du kan også lide: Sådan afinstallerer du systemapps eller OEM -bloatware uden rod

Du kan bemærke en nnull

Leave A Comment

Recommended Posts