, der overholder Nexus 6P, 5X er endnu en gadget for at have fået TWRP -opdateringen, der tillader dekryptering af bedring. Dette er fantastiske nyheder for de 5X -ejere, der glæder sig over at tænke på sådanne ting. Google sætter kryptering på som standard. For dem, der ønsker, at evnen til at tænde den såvel som er slukket med meget mere enkelhed såvel som stadig ønsker en skræddersyet gendannelse, kan der fortsætte med denne tutorial.

Hold Win Healing Job (TWRP) -designere har håndteret for at udvikle en ny version af deres TWRP -helbredelse til Nexus 5X inden for en kort periode. Dette er et fantastisk bidrag til Android -samfundet. Den nye udvikling, der går efter versionen nummer 2.8.7.2, vil hjælpe med at dekryptere de individuelle data fra gendannelsen. Hvis du har denne TWRP -udviklede installeret, vil den rettidigt dig til en adgangskode, hvis enheden har brug for en på genstart. Ellers vil TWRP straks dekryptere gadgeten ved hjælp af standard_password, ligesom rutine Android gør, uden at spørge.

Nu hvor begge telefoner har dekrypteringsstøtte, kan de, der er interesseret såvel som klar til at oprette denne TWRP -udvikling, fortsætte uden nogen form for risiko. Det er dog indikeret for dem, der har et umodificeret system. Hvis du allerede har TWRP installeret såvel som har rodadgang, skal du indstille TWRP med Flashify eller opdatere den inden for selve TWRP.

Vi har ligeledes leveret det nuværende SuperSu V2.56 -bundt, som er OTA -venligt. Angiver, at du kan rodfæste din Nexus -gadget såvel som stadig få de officielle OTA -opdateringer fra Google. Imidlertid er jobbet på det eksperimentelle stadium, og du skal være forsigtig med det. Vi foreslår, at du går til designersiden. Det link, der leveres i downloadafsnittet.

ADVARSEL: Garanti kan være plads, hvis du rodder eller opsætter TWRP på din enhed. Vi hos DroidViews er ikke ansvarlig for nogen form for skade på din gadget overhovedet. Vi vil ikke blive holdt ansvarlige, hvis du murerer din enhed. Læsers skøn anbefales.

Backup -apps såvel som data

Selvom denne proces muligvis ikke tørrer nogen form for dine data, anbefales en sikkerhedskopi ekstremt. At låse op for bootloader vil dog eliminere apps såvel som data. Når du opretter en skræddersyet helbredelse som TWRP, skal du sørge for at sikkerhedskopiere dit system, data osv. Fra gendannelsen. Det vil være nyttigt i situationen, alt går galt.

Downloads

Her er et tilpasset bootbillede, der hjælper dig med at opsætte TWRP såvel som at få adgang til rodforstærkning uden nogen form for komplikationer. forudsat er den nuværende TWRP -build.

Nexus 5x filer:

Ændret bootbillede – Download | Fil: bullhead-mdb08i-boot.zip

TWRP Healing – Download | Fil: TWRP-2.8.7.2-bullhead.img

Supersu v2.52 – Download | (Fil: beta-supersu-v2.52.zip)

Ota venlig:
Dette er et nyt bootbillede såvel som Supersu -bundt, der tillader OTA -opdateringer fra Google. Det er eksperimentelt såvel som vi antyder, at du går til designer -siden samt træffer en smart beslutning. Hvis du er skeptisk til det, skal du fortsætte med ovenstående bagagerum såvel som Supersu -billedet.

Ændret bootbillede – Download | Fil: bullhead-mdb08i-boot-systemless.zip

Supersu v2.56 – Download | (Fil: beta-supersu-v2.56.zip)

Få TWRP 2.8.7.2 på Nexus 5X

Denne procedure låser op for bootloader, blinker et tilpasset boot -billede, opsætter TWRP -helbredelse såvel som derefter rod til din enhed. Ulåst bootloader er nødvendig for at konfigurere et modificeret bootbillede samt konfiguration en skræddersyet gendannelse. Med en skræddersyet gendannelse kan du imidlertid blinke skræddersyede pakker, for eksempel SuperSu-dataene for at rodfæste din enhed. Hvis du allerede har låst din bootloader op, skal du undgå den.

Forudsætninger

Ulåst bootloader er nødvendig for at oprette en skræddersyet helbredelse som TWRP på din enhed. Vi vil gå med processen i overholdelse af tutorial.

Opret ADB såvel som fastboot på din computer. Du kan downloade den fulde Android SDK herfra eller få den hurtige ADB såvel som Fastboot -installationsprogram herfra. Klik her for Mac eller Linux OS.

Installer Nexus USB -bilister på din computer.

Åbne indstillinger> Designervalg samt tillader USB -fejlfinding på din enhed.

Gå til designervalg samt tillad OEM Unlock. Dette er vigtigt.

Installations instruktioner

Sørg for, at du har downloadet boot -billedet, gendannelse såvel som passende supersu -zip -filer. Overfør dem nu til din pc. Placer også SuperSu -bundtdataene i din enheds interiørlagring.

Sørg for, at du har konfiguration ADB såvel som Fastboot på din pc. Accepter også altid aktiveret fra denne computer, når du tilslutter gadgeten for allerførste gang for at tillade USB -fejlfinding.

Sluk nu din gadget såvel som at fjerne den fra din pc.

Start i bootloader eller fastboot -tilstand. For at gøre det skal du trykke såvel som volumen ned såvel som tænd / sluk-knappen samtidigt i 5-6 sekunder. Når du ser skærmbillederskærmen, skal du tilslutte din gadget til pc’en ved hjælp af et USB -kabel. (Vælg fastboot, hvis valg er tilgængeligt) Du kannull

Leave A Comment

Recommended Posts