OnePlus 6T blev for nylig introduceret af den kinesiske producent. Vi har allerede delt lagerbaggrundene fra enheden. Hvis du er en OnePlus 6 -ejer, kan du få et par af OnePlus 6T -funktionerne såvel som online tapet på det nyeste ilt OS 9.0.2 eller Oxygen OS Open Beta 6. Dog hvis du er ejer af OnePlus 6t, alt hvad du sandsynligvis ønsker er at rodfæste din enhed. Da OnePlus -garantien stadig er gyldig efter at have låst op bootloader, behøver du ikke vente på din gadget for at være ude af garanti. Heldigvis for dig behøver du heller ikke at vente på en rodfæsteteknik nu, da der allerede er en. Vi viser dig nøjagtigt, hvordan du låser op bootloader, rod onePlus 6t samt opsætter TWRP -helbredelse på den.

Advarsel

Installation af en brugerdefineret heling på din gadget har brug for at låse op for bootloader, der generelt annullerer sin garanti. Det er dog ikke situationen med OnePlus -gadgets. Men hvis du har lige her, selvom du sandsynligvis allerede har gjort dig opmærksom på det. Vi kan garantere dig, at teknikken, der er nævnt nedenfor, er blevet testet effektivt såvel som at den fungerer helt fint. Det, vi ikke kan garantere dig, er, at uanset hvad du gør (selvom du overholder denne vejledning nøjagtigt) vil skabe det foretrukne resultat. Det vil sige, der er altid en fare for, at noget kan gå galt. I hvilket tilfælde skal du forstå, at du blev advaret, såvel som du stadig gik med det alligevel. Derfor kan DroidViews ikke holdes ansvarlig for nogen form for skade på din enhed.

Krav

En pc med ADB såvel som fastboot -drivere installeret. Vi har dedikerede, detaljerede guider om nøjagtigt, hvordan man gør netop det for alle de tre store platforme. Du kan inspicere dem ved at overholde nedenstående links.

Windows (installer meget lidt ADB såvel som fastboot)

Mac

Linux

Aktivér USB -fejlfinding såvel som OEM -lås.

Sørg for, at gadgeten opkræves mindst 50%.

Windows -individer vil kræve for at konfigurere de nyeste OnePlus USB -drivere.

Låsning af bootloader vil/skal helt tørre alle data fra enheden. Dette inkluderer apps, indstillinger såvel som endda indholdet af det indvendige SD -kort (billeder, musik osv.). Kopier alle vigtige data fra telefonen på en pc eller upload dem til en sky.

TWRP -helbredelse understøtter dekryptering af gadgets, men den har brug for en pin eller adgangskode. Dette er grunden til, at du kræver for at sikre dig, at din skærmlås er indstillet til at pin eller adgangskode samt ikke mønster. TWRP understøtter ikke mønsterlåse såvel som derfor vil du ikke være i stand til at dekryptere din enheds opbevaring uden at formatere det. Så gå over til indstillinger> Sikkerheds- og låseskærm, såvel som sørg for, at skærmlåsen er indstillet til enten PIN eller adgangskode.

Aktivér avanceret genstart (valgfrit). Du behøver ikke at gøre dette, men tingene vil være lettere, hvis du gør det. Så gå over til Indstillinger> System> Designerindstillinger, og tænd derefter på skiften ved siden af ​​Advanced Reboot.

Downloads

BLU_SPARK TWRP Image, BLU_SPARK TWRP Flashable Zip – Denne TWRP -helbredelse er beregnet til at arbejde med OnePlus 6, der kører på Android Pie. Da OnePlus 6T i det væsentlige har den nøjagtige samme hardware såvel som software, fungerer det også på OnePlus 6T. Download begge filer.

Magisk – Seneste Magisk Zip.

Lås op OnePlus 6t bootloader

ADVARSEL: Sikkerhedskopier alle dine data såvel som apps, før du fortsætter med at låse op Bootloader, da de vil blive udslettet under proceduren.

Sluk din telefon.

Tryk såvel som hold lydstyrken op og tænd / sluk -knappen på din OnePlus 6T op, indtil den starter i fastboot -tilstand.

Tilslut det til din pc via et USB -kabel samt sørg for, at forbindelsen ikke er løs.

Gå nu til ADB -installationsmappen på din pc. (C: \ Programdata (x86) \ minimal ADB såvel som fastboot)

Skriv CMD i adresselinjen såvel som hit går ind for at åbne et kommando rettidigt vindue i mappen.

Lad os nu se, om din gadget er korrekt knyttet til din pc. For at gøre dette skal du indtaste kommandoen nedenfor såvel som HIT ENTER.
Fastboot -enheder

Hvis din gadget er tilsluttet, vil du se din telefons serienummer såvel som hvis du ikke gør det, skal du inspicere, hvis du har installeret alle de nødvendige drivere.

Skriv kommandoen nedenfor for at låse din bootloader op, hvis din gadget registreres. Husk, at dette vil tørre hvad på din telefon.
Fastboot OEM -låsning

På din telefon vil du blive advaret om at låse op på bootloader, tryk på knappen Volumen op for at fremhæve lås op Bootloader og tænd / sluk -knappen for at vælge den.

Når dine gadget genstarter, skal du slukke for den igen såvel som at starte i helingstilstand. For at gøre dette skal du trykke såvel som knapperne Power and Volume Down i et par sekunder.

Tør alle individuelle data såvel som derefter igen din gadget igen.

Installer TWRP på OnePlus 6t

Hvis du antager, at du aktiverede avanceret genstart, skal du bringe strømmenuen op ved at trykke på tænd / sluk-knappen. Vælg genstart> Bootloader.

Link nu din OnePlus 6T til din pc ved hjælp af et USB -kabel.null

Leave A Comment

Recommended Posts