Amazon sælger nu GoPro Hero10 Black Accessory Bundle for kun $ 399,99, en omkostning, der sparer dig 20% ​​samt $ 100 uden at skulle hoppe Med bøjlerne kræver disse tilbud normalt.

Det betyder, at der ikke er nogen kuponer på skærmen eller diskonteringsrentekoder at kæmpe med her, selvom der er et punkt i strid-Amazon siger ikke, hvornår dette tilbud vil afslutte såvel som det betyder, at det kan forekomme på enhver form for øjeblik. Hvis du er ivrig efter at drage fordel af muligheden for at pakke dig selv en GoPro Hero10 Black Accessory Bundle for kun $ 399,99, er det nu sandsynligvis et ekstremt godt tidspunkt at få den ordre ind, før det er så sent.

Køb: GoPro Hero10 Black Accessory Bundle fra Amazon: $ 399.99 | Original pris: $ 500

Revolutionær processor: hurtigere. Glattere. Bedre. Den kraftfulde nye GP2 -motorændring af spillet – snappet ydelse, responsive berøringskontroller samt det dobbelte af billedhastigheden1 for utroligt glatte optagelser. GP2 “systemet på en chip” er designet til den krævende karakter af GoPro og er langt vores hurtigste nogensinde.

I skrivende stund har GoPro Hero10 Black Accessory Bundle mere end 1.400 evalueringer på Amazon med en integreret score på 4,5 stjerner ud af en mulig fem. Det er den type score, du kun håndterer ved at være et fantastisk produkt, såvel som GoPro Hero10 Black Accessory Bundle er et godt eksempel på det. Du får HERO10 -sorte kameraet inkluderet i pakken ud over to genopladelige batterier, klæbemonteringer, en installation af spænde såvel som tommelfingerskrue samt mere. såvel som alt i et enkelt bundt, der sparer dig 20% ​​rabat på den originale prispris.

Igen forstår vi ikke nøjagtigt, hvor længe Amazon vil holde dette tilbud på bordet, så handle nu, før omkostningerne går op igen.

Du kan ligeledes gerne inspicere:

Download: iOS 16.1 Beta 4 frigivet som offentlighed introducerer nærmer sig

Hvordan man reparerer fattige iOS 16 batterilevetid dræn [guide]

Jailbreak iOS 16.0.2 på iPhone samt opdatering af iPad -tilstand

iOS 16 kompatible såvel som understøttet iPhone, iPad, iPod touch -enheder

iOS 16 skjulte funktioner: 100+ ændringer Apple fortalte os ikke om

Download: iOS 16.0.2 OTA -profilfil, IPSW -links frigivet

Download iOS 16 Final IPSW -links samt opsat på iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, plus [Tutorial]

Du kan overholde os på Twitter eller Instagram, og endda som vores Facebook -side for at holde dig opdateret om alt det nyeste fra Microsoft, Google, Apple samt Internettet.

Leave A Comment

Recommended Posts