Når den vedrører rygter om kommende produkter, er Mac Otakaras tidligere succesrate skitseret, men det angiver ikke, at dens mest aktuelle påstand kan med det samme diskonteres. Denne påstand er interessant, med afsætningsmuligheden, der rapporterer om, at iPhone 7 ikke vil indeholde den velkendte hjemmeknap, der har prydet alle iPhones før den, i stedet for at vælge en berøringsbaseret knap snarere end en fysisk.

I et rygte, der har dukket op et par gange i de sidste par måneder, mener rapport får enheden til at reagere ved hjælp af haptisk feedback.

Apple gør dette allerede med pegefeltet på noget af sin MacBook -serie, og som enhver person, der har brugt en, vil attestere, fungerer teknologien bestemt. Faktisk er det så godt, at mange mennesker nægter at tro, at pegefeltet ikke har en fysisk knap og aldrig faktisk bevæger sig. Hvis der skulle bruges lignende teknologi på en iPhone, kan vi helt sikkert forvente, at den fungerer godt.

Selvom det ikke på noget angiver bevis for, at denne rapport er nøjagtig, er det vigtigt at bemærke, at der allerede er fremsat lignende påstande af Digitimes, blandt andet, hvilket antyder, at der kan være en vis røg til at vælge denne særlige brand.

Apple forventes at annoncere iPhone 7 i september med en udgivelsesdato blyant ind i midten af ​​måneden. Hvis det utvivlsomt er tilfældet, og vi tror, ​​det er, er det muligt, at vi vil se dette ryddet en gang for alle snart nok, selvom det er ved hjælp af en ny rapport eller lækage tættere på tiden snarere end officielt ord fra Apple .

Efter at have haft fysiske hjemmeknapper mislykkedes i fortiden, er vi alle til denne idé. Få det til at ske, Apple.

(Kilde: Mac Otakara [Google Translate] | Topbillede: iPhone 7 Concept Render af Martin Hajek)

Du kan også gerne tjekke ud:

Jailbreak iOS 9.3.3, 9.3.2, meget mere med Pangu på iPhone og iPad [opdateret]

Fix iOS 9.3.3 Jailbreak Fejl: Cydia styrter, FaceTime fungerer ikke, meget flere [ofte stillede spørgsmål og guide]

Download & installer Pokemon Vælg iOS / Android i enhver region Ideel nu, her er hvordan

Den bedste Pokemon Go Cheats, Tweaks, Ideas [Guide]

Download iOS 10 Beta 3 & Installer på iPhone 6s, 6, Plus, SE, 5S, 5C, 5, iPad, iPod [Tutorial]

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller lide vores Facebook -side for at holde dig opdateret om al strømmen fra Microsoft, Google, Apple og Internettet.

Leave A Comment

Recommended Posts