Selvom en masse af Android -kvarteret stadig stræber efter invitationer til OnePlus 2, har vi været heldige tilstrækkelige til at få telefonen såvel som at teste den til det maksimale. Vi har ikke nogen form for invitationer til at dele for nu, men vi bringer dette udgiv et par af højdepunkterne på vores OnePlus 2 -enhed.

Vi købte OnePlus 2 64 GB, der inkluderer 4 GB RAM, mens resten af ​​funktionerne er typiske med begge gadgets (16 GB & 64 GB). Mens telefonen blev sendt med H2 OS, installerede vi manuelt ilt OS på den (her er hvordan). Efter 72 timers betydelig brug er det, hvad vi har at sige.

Kamera:

Det er absolut et af de erklærede højdepunkter i gadgeten såvel som lever lige så meget som dens navn. Vi kontrollerede det på landskaber, by, nat, indendørs og bevægelse. Det kommer ud i flyvende farver i næsten alle indstillinger. Laser -autofokus udfører en fremragende opgave såvel som selv uden nogen form for håndbogsindstillinger eller filtre, vi havde respektable forberedte billeder. Natbillederne manglede glans, men der er næppe en telefon, der leverer natbilleder. Nogle billeder nedenfor til reference.

Oxygen OS:

OS er absolut ikke, som vi husker det. Udseendet og følelsen ser ud lignende, men der er meget mere, du kan gøre nu. Tilpasninger til låseskærmen, tapet, farveskema, mørkt tema. såvel som det er ret glat. Gadget såvel som OS fungerer fremragende sammen, vi havde ikke nøjagtigt det samme synspunkt på H2 OS på trods af en meget mere strålende visuel appel.

Skærm og skærm:

Som om der var plads til forbedring, har OnePlus Tech håndteret for at sætte meget mere vibration på skærmen. Billederne kommer til live såvel som videoer er et syn at se på. Selvom vi planlægger at ændre omkring DPI, synes gadgeten dog godt i placering, selv med standard.

Se og føler:

OnePlus 2 har en solid uni-kropsfølelse. Vægten føles næsten ideel, mens dens dimensioner for den generelle person næsten ligner OnePlus One. Kammen føles lidt ude af stedet midt på telefonen, men måske tager det bare et stykke tid at blive brugt til det. Underretningsskyderen på siden er en velsignelse såvel som en meget tiltrængt tilføjelse til Android. Højttalere virker godt på placering såvel som general Gadget ser premium ud og føles premium.

USB Type C:

Vi har ikke observeret nogen form for betydelige forskelle i USB -type C -porten bortset fra sandheden, der fører kan indsættes i nogen form for retning. Der er ingen hurtig opladning, men begge af dem er ikke deal-breakers for at være ærlige.

Fingeraftrykssensor:

En af de primære nye funktioner i gadgeten var fingerprintsensoren, som ligeledes vil være en afgørende opgradering i Android Marshmallow. Efter at have opsat fingeraftrykket med omkring en masse vandhaner for at øge nøjagtigheden, aktiverede vi sensorlåsen. Knappen behøver ikke at trykke på som iPhone såvel som var hurtigere, end vi forventede med næsten 1 fejl på 3 dage. Ved fejl mener vi at sætte fingeren ikke låst op, vi gjorde det igen såvel som voila.

Batteri:

En hurtigere processor, højere RAM, rigere skærm, fingeraftrykslås, laser autofokus, er alle gode komponenter til en batterikatastrofe. Vores frygt blev næsten realiseret. OnePlus 2 er ikke nøjagtigt den samme batteri -sikkerhedskopi, som den er forgænger. Et fuldt gebyr varede nøjagtigt en dag for os, så godt det tog omkring 2 timer at gebyr det drænede batteri fuldt ud. Dette kan være på grund af vores betydelige brug såvel som stadig er meget bedre end en masse androider, men bestemt ikke så stor som OnePlus.

Opvarmning:

Komponenterne ovenfor kan ligeledes forårsage en opvarmet gadget, hvis de anvendes optimalt. Vi kontrollerede gadgeten for video, fotos, time-lapse, spil, musik såvel som det sædvanlige. Telefonen opvarmede temmelig meget i ekstern fotografering, men ved yderligere analyse var selv højdeniveauerne inden for de forventede niveauer på 40-45 grader Celsius.

Her er et par billeder fra telefonen. Lad os forstå, hvad du tror på denne anmeldelse. Spørg os, hvad du gerne vil forstå om enheden.

Læs næste
Hvad er IMEI -nummer? Hvad fortæller det om din telefon?

Leave A Comment

Recommended Posts