Multitasking på Android er temmelig sød. Med de nylige flagskibe, der pakker 4 til 6 GB RAM, er tingene kun blevet bedre.

Det betyder ikke noget, om du er en tung bruger eller en grundlæggende bruger, du bruger absolut multitasking -funktionaliteten på din enhed. Vi gør trods alt så meget på vores smartphones, at multitasking på tværs af flere apps er et must.

Selvom den nylige apps-menu er ganske god, er apps fra tredjepart lidt bedre. Derfor har vi samlet en lille liste med 3 fantastiske appafbrydere til Android for at hjælpe dig med at nå dine yndlingsapps let og hurtige.

Sesam Edge

Sesame Edge er en kraftfuld app -switcher, der sigter mod at gøre multitasking meget mere kraftfuld ved at hjælpe dig med at nå dine apps og meget meget mere på bare et par vandhaner. Når den er installeret, tilføjer det en aktiveret (på låseskærmen og startskærmen) på kanten af ​​skærmen, som er meget subtil og matcher med dit tema.

Det sidder bare der uden at forårsage nogen distraktioner. Når det er nødvendigt, skal du bare trykke på Aktiviteten, og det viser dig 10 af dine mange nylige apps. Under disse apps er et tastatur på skærmen, der giver dig mulighed for at skrive og søge efter noget på din telefon. Bortset fra det kan du også oprette visse genveje for at få arbejdet gjort hurtigere. I øjeblikket understøtter det individualiserede genveje til Uber, Lyft, YouTube, Reddit, Play Store, Spotify, WhatsApp, Hangouts, Contacts, Chrome, Netflix, Maps, Waze og Google Now. Og du kan også få en ETA og estimeret pris for ride -tjenester (Uber og Lyft) i nærheden.

[GooglePlay url = ””/]
Cirkel sidebjælke

LMT Launcher og Lazy Swipe har været min yndlingsapp -switcher i årevis. Nu har jeg en ny favorit – cirkel sidebjælke. Det har meget grundlæggende kontroller og er meget tilpasset. Du kan tilpasse aktiveringspositionen, højden og bredden. Dine foretrukne apps kan tilføjes, og ikonpakker kan anvendes til apps i sidebjælken. Ikonstørrelsen er også justerbar. Det er let tilgængeligt ved hjælp af bare en stryg, det kan fås adgang til fra enhver skærm – selv inden for andre apps.

Circle Sidebar er også tilgængelig i Pro -version. Med Pro -version kan du tilføje genvejsaktiviteter i sidebjælken. Visse apps kan også sortlistes.

Bortset fra apps og genveje kan du få adgang til bestemte hurtige indstillinger som Wi-Fi-skift, Bluetooth-vippel, skærmrotation, lommelygte, lysstyrkekontrol, flytilstand, musikafspilningskontrol osv. Ved hjælp af sidebjælken.

[GooglePlay url = ””/]
Ivy (sidebjælke, widget, RSS)

Ivy er lidt anderledes end andre app -switching -apps, da den ikke kun leverer dig adgang til flere apps, blandt hvilke du kan skifte hurtigt, det viser også dig tid, kontakter, dato, appskuffe osv. Med Ivy kan du tilføje widgets og RSS -nyheder på det hurtige panel. For RSS får du en række emner som teknologi, sport osv., Og hvert emne har flere nyhedskilder. Det hurtige panel leverer uddrag af nyttige oplysninger for at give dig udseende af de ting, du har brug for at vide, uden at skulle gå til en anden app. Hold dig op på nyheder eller lagre uden nogensinde at have brug for at starte en bestemt app, eller få de oplysninger, du har brug for fra widgets uden behov for at gå hele vejen til startskærmen.

[GooglePlay url = ””/]

Leave A Comment

Recommended Posts