Apple vil sandsynligvis afsløre iOS 15 i løbet af næste måneds WWDC -åbningskortaloter, såvel som vi begynder at høre rygter om, hvad vi måtte se som en del af opdateringen. Nu har en ikke -verificeret kilde fortalt Connorjewiss om Makeuseof.com, at vi måske kan se madsporing som en del af iOS 15.

Jewiss siger, at han har set iPhone -opdateringen såvel som at den inkluderer ændringer af appen Health and Wellness, der inkluderer support til fødevaresporing for allerførste gang.

Mens appen Health and Wellness allerede har støtte til en vis ernæringsværdi-sporing, kommer denne info fra tredjepartsapps som MyFitnessPal såvel som Loseit. Nu, hvis dette rygte er korrekt, er vi på randen af ​​Apple og tilføjer lignende fødevaresporingsevner til appen Health and Wellness.

Den nøjagtige samme rapport antyder, at iOS 15 ligeledes vil omfatte uspecificerede ændringer af metoden iOS håndterer Dark Mode ud over justeringer til appen Messages.

Et nyt meddelelsesadministrationssystem ryktes ligeledes med forbedringer af låseskærmen, der muligvis tilbyder widgets eller Apple Watch-lignende komplikationer.

Apple vil holde sin WWDC -åbningstegn den 7. juni såvel som det er, at vi forventer, at virksomheden afslører iOS 15 forud for sin frigivelse i eller omkring september. Vi holder vores øjne såvel som ører skrællet efter meget mere info, der lækker ud, før det sker.

Du kan ligeledes gerne inspicere:

Download: iOS 14.6 Final IPSW -links, OTA -profildata sammen med iPados 14.6 Udgivet

Jailbreak iOS 14.5.1 ved hjælp af checkra1n, her er how-to [guide]

Sådan nedgraderes iOS 14.6 samt iPados 14.6 [Guide]

Hvordan man reparerer fattige iOS 14 batterilevetid dræn [guide]

Konverter fabrikskablet Apple CarPlay til trådløs Apple CarPlay i dit køretøj let, her er hvordan

iPhone 12 / Pro Screen Protector med hærdet glas: Lige her er de allerbedste dem

Bedste iPhone 12, 12 Pro-situation med slank, tegnebog, ultratynd design? Lige her er vores øverste valg [liste]

Bedste iPhone 12 Small Screen Protector: Her er en fortegnelse værd at checkin

Bedste iPhone 12 Pro Max Screen Protector: Lige her er en fortegnelse værd at kontrollere

Apple View EKG App Hack: Tillad uden for os i det ikke -understøttede land på serie 5 & 4 uden jailbreak

Du kan overholde os på Twitter eller Instagram, og endda som vores Facebook -side for at holde dig opdateret om alle de seneste fra Microsoft, Google, Apple samt Internettet.

Leave A Comment

Recommended Posts